2014. február 1., szombat

Légy ura az életednek!Farkas Corinna
Több gyermekes Anyaként el kellett gondolkodnom azon, hogyan tovább, ha a gyerekek óvodába járnak, és nekem ismét dolgoznom kell egy "rendes állásban". Hogyan tudok karriert építeni, úgy hogy a gyerekekre is jusson elég idő, emellett pedig a Férjemet, a háztartást,  és természetesen saját magam sem szeretném elhanyagolni. Vajon tényleg csak egymás rovására mehet, vagy van olyan lehetőség, amivel egyensúlyt tudok teremteni életterületeim között?!


Hosszan és kitartóan kerestem a lehetőségeket, hogy végre megtaláljam, ami megadhatná nekem azt, ami után vágyódom: pénzügyi függetlenséget, a családommal tölthető minőségi időt és a jogot, hogy azokat a dolgokat tegyem, amik fontosak nekem.
Arra hamar rájöttem, hogy az internet lehetőségei jelenthetik számomra a megoldást. Elkezdtem online ismereteket szerezni internetes tanfolyamokon.

De hogyan lesz ebből pénz? 
Ekkor megtaláltam A Lehetőséget. Alig hittem el azt, amit felfedeztem. Minél többet tudtam meg róla, annál jobban tetszett. Végül jött egy nagyon erős "AHA" érzés: én pontosan ezt kerestem!
 
Két dolog fogott meg először igazán:
1. a vezető termék, mely élvezeti cikk, és amelyet akkor is megvennék magamnak, ha nem foglalkoznék a pénzkereseti lehetőséggel. 2. az online eszközök, amelyek biztosítják számomra, hogy otthonról, az internet lehetőségeit kihasználva dolgozzak.

Jó lenne tudni miről van szó? Ez az, amit Te is szeretnél? 

Tudnod kell, hogy itt egy valóságos, saját vállalkozás indításáról van szó.  Bár pénzügyileg minimális összeggel el tudsz indulni, de ezzel az üzlettel nem fogsz azonnal nagy összegeket keresni! Az elején tanulást és folyamatos munkát kell belefektetni, hogy később élvezni tudd azt a szabadságot, amit ez az üzlet nyújthat Neked.

Tehát csak akkor érdemes tovább olvasnod, hogyha
  • nem azonnal (vagy 2-3 hónapon belül) van szükségesed az ebből származó jövedelemre
  • ha szívesen tanulnál, és fejlesztenéd magad ingyenes tanfolyamokkal, anyagokkal, szakértő segítséggel különböző területeken (online marketing, önfejlesztés, kommunikáció...)
  • ha van kitartásod és türelmed megdolgozni a sikerért, akkor nagyon sok jó, könnyen használható, ingyenes online eszközt és segítséget kapsz a kezedbe.

Én a gyerekek mellett kezdtem el ezt az online munkát. A délutáni alvásidőben, és éjszaka, amikor már elaludtak. Egy év múlva ugyan még kellett vállaljak más munkát emellett, de 3 év után már elértem azt, hogy nem kell hagyományos állásba menjek, hanem itthonról dolgozhatok az internet segítségével. Ezzel első célom teljesült. Még sokkal többet ki tudok hozni, ebből a lehetőségből, azzal, hogy csapattársaimat is folyamatosan segítem a sikerhez vezető úton.
Ha szeretnéd megtudni, hogy számodra ez lehet-e a megoldás, akkor gyere velem tovább! 

http://3lepes.blogspot.hu/p/dolgozz-magadnak.html

Töltsd ki a Kérdőívünket, ha további infókat szeretnél!


http://3lepes.blogspot.hu/p/kerdoiv.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése